tisdag 14 oktober 2008

Sista projektet i stugan


Ungefär så här såg det ut i stugan, mörkt tråkigt och urkk alldeles förfärligt mörkt. Då slog det meja en tanke, varför inte spika upp en fejkvägg över ena fönstret som ändå inte släpper in något ljus.



Sagt o gjort, maken salade ut och spikade på spånplattor.


Sedan tapetserade jag och hyllor sattes opp.


Det blev så himla ljust och fint, och jag fick plats med mina fina Finnlandsburkar.



Det blev liksom en förlängning av köket. Här är det fortfarande lite rörigt och stökigt, men det bjuder jag på.
Vi är så nöjda både gubben och jag, det här var iaf. ett av mina påhittade projekt som ha inte grymtade åt. Nästa sommar ska taket målas vitt(undrar om han går med på det?)
Har idag klarat av att installera programmet till min nya digitalkamera, man blir lite stolt när man lyckats med nått som man inte håller på med allt för ofta. Gillar inte att läsa instruktioner, dom är alldeles för långa.
Nåväl nu är det bara att fortsätta knäppa bilder för brinnande livet, och försöka hinna med att blogga lite oftare.
Kram på er alla.
Ulla-Bella

11 kommentarer:

Annika sa...

Hej Ulla-Bella!

Så fint och ljust det blev =)
Tapeten var jättefin, om vi hade haft tapeter i köket så är det precis en sådan som jag skulle vilja ha =)

Du kanske får köra en sorts mutningsskandal mot gubben när det gäller taket, det gjorde jag och lyckades faktiskt.

Har faktiskt fått honom att se med lite mer vita ögon ; )

You go girl, vem behöver instruktioner och karlar när vi kan själv ; )

Ha de gott, kram Annika

Resa med Herbert sa...

Hej Ulla-Bella!

Konstigt fönster som inte släpper in nått ljus? men säjer du det, så är det säkert så. Snyggt blev det i alla fall.

Vad är det för en kamera som du har köpt? Nu blir det förstås många härliga bilder från Norrlandet, som min älskling säjer, om er del av världen. Jag väntar mej nu rapport om snöläget osv under hela vintern ;)

Jo du här i Göteborg är det nästan, bara bra. "nästan" är det här med jobb som inte vill riktigt gå i min väg, jag söker ca 3 jobb om dagen, men det är ingen som vill ha en lätt bedagad böna i sina bästa år, men det löser sej säkert så småning om.

I bland kan jag sakna solen i Tossa, men inget annat, på vintern är det väldigt fuktigt där, almanackan på väggen slokade i sina hörn, samma almanacka har vi här i Göteborg och den hänger alldeles rak och fin, ja så kan det gå. Sedan så var det möglet som kröp in här och var, skinn och läder var värst drabbat.

I dag har vi haft ett härligt soligt väder med en skön vind som rufsade till frisyren, + 14 grader var det oxå. Så jag har varit ute och promenerat i nästan 2 timmar och skådat flotta villor och havet, en bit ifrån, havet alltså, men ändå.

Det är klart att familjen och jobbet går före bloggandet, jag väntar så gärna på dina inlägg, det är alltid kul att höra från dej.

Nä nu kallar plikterna, skall göra en kladdkaka som vi skall ha till efterätt i dag.

Kramar från Solvarma Irene

Sussie sa...

Stiligt! Här knåpas det på. Det blev riktigt fint med hyllorna och tapeten bakom är jättefin. Gillar bulldogen :) Ha en fin kväll, kramar.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Vilket toppenförslag med olivkvisten :D du är rolig du!
Vad fint ni gjort i stugan - jösses vilken skillnad vad ljust och fint det blev! Ny kamera, kul! Kul att du installerat programmet också. Man blir så stolt när man lyckas med de tekniska prylarna, eller hur? Då får vi se lite mer av Ulla-Bella i framtiden, kanske? Saknar dig här!!!
Många goa kramar!
nina

Anonym sa...

Det var ett lyft, snyggt!
Kul med ny kamera .. men det där med instruktioner, håller med - för jobbigt att sätta sig in i . Jag kör med varianten; lära mig vartefter och det brukar funka rätt bra ;)
Ha de!
kram

Resa med Herbert sa...

Hej Ulla-Bella!

Hur mås det så här på onsdagskvällen?

Här i Göteborg har det varit en grå dag med blöta. Och då har jag tagit tillfället i akt att skriva kapitel 2 i Blogg romanen Vi möttes på ICQ Du är välkommen in och kolla, skriva en kommentar och kanske skriva nästa kapitel.

Solvarma kramar från Irene

Handplockat sa...

heeej
men jag smäller AV så fint ni gör
MUMS

(du ska få komma på vip kväll kvällen innan jag lovar... på min mej att du ska få en biljett det ska din bloggar kompis med =)
)
ha en mys torsdags kväll

Christina sa...

Jättefint det blev, vitt är så fint.

Ha en skön dag vännen
Kramkram

Katta sa...

Men vilken snygg tapet! Och konsollerna och alla burkar och saker som står på.Jättefina.Vitt tak är nog en bra ide för att få det ljusare.Instruktioner gillar inte jag heller att läsa inte heller recept blir mest irriterad av sånt måste pröva mig fram i stället och se och känna hur saker fungerar. Ha det bra, kram Katta

C De-sign sa...

Hej, så ljust och fint det blev!!! Klart att han går med på att måla taket vitt....du har några månader på dig att bearbeta honom!!! Önskar dig en skön söndag! Kramar fr C

Anonym sa...

Är fönstret igenspikat...?