tisdag 11 december 2007

Downdag


Köpte den fina kulan på MY HOME i Kalix,
den får pryda gammelvågen så länge.

Lite smått skön tillika ful är denna gammeltomte,
men han får hänga på köksdörren i alla fall.

Idag råder fullständig error i min hjärna, kanske för att vi haft styrelsemöte på mitt jobb idag eller så är det en "normal" störning bara. Känns som att någon tryckt på deleteknappen och hållt den inne sisådär en kvart eller tjugofem minuter! En riktig downdag med mungiporna i golvläge, huvaligen hur jag låter inte likt mig. Ibland blir jag så här konstig före jul "juldepresition"( hur stavas det?) tror jag, nåväl det är redan bättre ska läsa lite fina bloggar så blir jag glad igen!

dddddddddddddddddddddd

Kramar & snöflingor

Ulla-Bella

3 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Men govännen min! Till och med du har rätt att ha neråt dagar ju :o) Du är väl för tusiken bara människa! Ingen orkar vara glad jämt för det är du ju verkligen nästan alltid! Måste klura ut nåt kul så du blir glad igen! You are fabulous, you now!

Kramisar på dej!

Tingeltangel sa...

Oj, känner igen mig emellanåt. Det är dock rätt bra att skriva av sig lite grann. Kul att du kommenterade hos mig. Det är alltid så roligt att läsa kommentarer och kul att hitta fram till nya bloggar.

annelie sa...

gomorron!
klart man känner sig "nere" vissa dagar,ibland kan det kännas för mig att det är bara slänga mig på "bränngropa"...hihi.tack för dina kommentarer på min blogg.ha en fin dag ulla-bella /kramiz